Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 15:38
Čas čtení 3:04
Adam Novosad

Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix se opět z nové reality show podařilo vyždímat co nejvíce.

Pokud ses v posledních týdnech neskrýval v jeskyni, tak tvé pozornosti zřejmě neunikla show Too Hot to Handle. Netflix v době pandemie koronaviru připravil formát, jehož podstatou je zavřít deset soutěžících na exotický ostrov a zakázat jim jakoukoli sexuální aktivitu.

Doporučeno
Too Hot to Handle: Takto dnes žije 10 soutěžících, kteří na exotickém ostrově nemohli mít sex v reality show Too Hot to Handle: Takto dnes žije 10 soutěžících, kteří na exotickém ostrově nemohli mít sex v reality show 27. dubna 2020 12:09

S výhrou 100 tisíc dolarů museli soutěžící zacházet opatrně, protože každé porušení pravidel, líbání se, či jiné erotické aktivity je stály tisíce. Pokud jsi reality show spolkl na jedno posezení jak my, tak víš, že se v závěru soutěžícím podařilo několik desítek tisíc získat zpět a nakonec si rozdělili částku 75 tisíc.

Harry požiadal Francescu o ruku cez videohovor. Netflix zavolal 10 nadržancov do spoločného videohovoru počas pandémie
Zdroj: Netflix

Show na sociálních sítích způsobila šílenství i díky výborným soutěžícím. Každý z nich měl charisma i příběh. Někteří soutěžící se od začátku snažili vytvářet mezi sebou smysluplnější vztahy, zatímco jiní přišli do show pouze ukázat své vypracované tělo a porušit co nejvíce pravidel.

Netflix nakonec pochopil, že na obrovské popularitě reality show by mohl vydělat i během karantény. Zorganizoval tedy srazy pomocí videokonference přes aplikaci Zoom, jejíž moderování se zavázala Desiree Burch.

Od začátku bylo jasné, že se na dodatečné epizodě pořádně zasmějeme, protože Desiree nedokáže zadržet smích v žádné situaci a tak jsme postupně vychutnali záběry na dvojice, které se vytvořily v luxusním resortu, až po individuálních soutěžících.

Doporučeno
10 nepoučitelných nadrženců poslali užívat si na ostrov. Pokud chtějí vyhrát 100 tisíc dolarů, nesmějí mít sex, ani se líbat 10 nepoučitelných nadrženců poslali užívat si na ostrov. Pokud chtějí vyhrát 100 tisíc dolarů, nesmějí mít sex, ani se líbat 14. dubna 2020 15:44

Největším lákadlem show se stala dvojice Harry a Francesca. V médiích se objevily zprávy o tom, že zůstaly párem i po skončení show. Harry ale vysvětlil, že po počátečním randění se jejich cesty rozdělily. 

Po krátké přestávce však zjistili, že bez sebe nedokáží existovat, a tak dnes uvažují o tom, že se spolu přestěhují do Los Angeles, kde už Harry bydlí. Francesca zatím zůstává v Kanadě. Vztah těchto dvou však přerostl do takového intenzivního svazku, že oba přiznali, jak občas pokukují po zásnubních prstenech.

Aby toho nebylo málo, Harry nakonec přímo ve videohovoru vytáhl cukrovinkový prsten Ring Pop a požádal svou přítelkyni o ruku.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 84514 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Jak zareagovala Francesca na žádost o ruku přes videohovor
  • Kdy by Kelz zvážil vztah s Emily Ratajkowski
  • Jaké nové slovo se naučila Chloe díky srazu
  • Zda Haley nelituje vášnivého polibku s Francescou
  • Jak dopadlo kreslení penisů mužských soutěžících
Domů
Sdílet
Diskuse