Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 20:12
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Mafia: Definitive Edition bude plnohodnotný remake! Sleduj záběry na Lost Heaven v nadupané 4K grafice

TECH
Uložit Uložené

Remake Mafie 1 by měl vyjít už v srpnu.

Ve středu se oficiálně ohlásila Mafia Trilogy, balík všech tří doposud vydaných her ze série Mafia. Čekali jsme, že grafický kabátek dvojky bude o něco hezčí a upgradovaný a že jednička jednoduše poběží ve stejné grafice, s jakou ji vydali, i na současných konzolích. Jenže vyšly oficiální screenshoty a my tak víme, že nás čeká plnohodnotný remake!

Hangar 13 předělali celou původní hru v enginu, ve kterém vytvořili Mafii 3. Čeká nás tak moderní City of Lost Heaven v 4K rozlišení a detailní grafice. Nové animace, nové cutsceny, nový styl hratelnosti. V podstatě půjde o novou mafiánskou hru, akorát s velmi známými postavami a příběhem.

O remaku mnoho informací nemáme, protože ho mají naplno odhalit až 19. května. Podle všeho si ale 19. května budeme moci zahrát vylepšené verze Mafia 2 a Mafia 3 s podtituly Definitive Edition, no a remaku Mafie 1 se dočkáme 27. srpna. Níže se můžeš pokochat nádhernými screenshoty. 

2K Games, které hru vydá, mělo problémy s licencemi pro soundtrack prvního dílu, a tak doufáme, že znovu dá všechno do pořádku. Byl by hřích, kdybychom v remaku neslyšeli dnes už legendární skladby.

Zpět
Sdílet
Diskuse