Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 14:07
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Takto vypadá gameplay na PS5. Dechberoucí plachtění a destrukce ti vyrazí dech

TECH
Uložit Uložené

Demo toho, jak by mohly vypadat hry na nové generaci konzolí, vytvořilo studio Epic na svém novém Unreal Engine 5.

Epic Games ohlásilo Unreal Engine 5, software, díky kterému budou vývojáři po celém světě vytvářet nové hry. Jde o vylepšenou verzi Unreal Engine 4, který bude kromě současné generace konzolí a počítačů podporovat hlavně next-gen hardware v konzolích Xbox Series X, PS5 a nejlepších počítačích. Pokud někdo pracuje v Unreal Engine 4, svou práci si prostě bude moci přehodit do Unreal Engine 5.

Doporučeno
10 nejočekávanějších her léta 2020. Kvůli nim se vyplatí koupit si PS4 i Xbox One 10 nejočekávanějších her léta 2020. Kvůli nim se vyplatí koupit si PS4 i Xbox One 12. května 2020 12:30

Nejzajímavějšími aspekty nového enginu jsou Nanite a Lumen. Díky Nanite budou moci vývojáři importovat jakékoliv objekty, fotografie či modely přímo do enginu, který je automaticky předělá do herní podoby. Ušetří to nesmírné množství času, zvláště při výrobě nových prostředí na next-gen konzole.

Domů
Sdílet
Diskuse