Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 21:27
Čas čtení 0:36
Adam Smeták

Představ si ty pekla, až nás pustěj na stage, vzkazuje Smack. Plní #hot16challenge2 a nominuje Barracudu, Toxxxe a Margera

HUDBA ČESKÝ RAP KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Další příspěvek do virální #hot16challenge2.

Do výzvy #hot16challenge2 se zapojil už i nejlepší český grimeový MC Smack One. Vyslyšel nominaci od Yzomandiase a vyrazil nahrávat ven. Samozřejmě bez roušky a již klasicky s vybroušenou technikou. „Představ si ty pekla, až nás pustěj na stage,“ vzkazuje a podle jeho projevu ani trochu nepřehání. 

Doporučeno
Yzomandias plní challenge a posílá 16 bars na charitu. Vyzývá další tři tuzemské rapery, aby se zapojili Yzomandias plní challenge a posílá 16 bars na charitu. Vyzývá další tři tuzemské rapery, aby se zapojili 11. května 2020 19:53

Smack stejně jako Yzomandias, Separ nebo Sensey, kteří výzvu již splnili, měl od nominování 72 hodin na to, aby do jakéhokoli beatu nahrál 16 bars. Výzva vznikla původně v Polsku a jejím cílem bylo přispět charitám na boj s koronavirem. 

Domů
Sdílet
Diskuse