Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. května 2020 15:35
Čas čtení 0:56
Richard Balog

Výrazné obroučky a zářivé barvy. Nové sluneční brýle FENTY jsou ódou na léto

Výrazné obroučky a zářivé barvy. Nové sluneční brýle FENTY jsou ódou na léto
Zdroj: Instagram / @badgalriri
MÓDA
Uložit Uložené

Rihanna se znovu trefuje přímo do černého.

Jen před pár dny Rihanna potěšila své fanynky zprávou, že mohou být součástí nové kampaně na spodní prádlo Savage x Fenty a dnes si pro nás připravila chuťovku v podobě slunečních brýlí pod značkou FENTY

V rámci kolekce určené na již probíhající období jaro/léto 2020 společně se svým designérským týmem vytvořila kromě povedených kousků oblečení také 3 modely brýlí, které si prostě zamiluješ. Jsou totiž ódou na horké letní dny plné slunečních paprsků.

Doporučeno
Staň se hvězdou nové kampaně spodního prádla značky Savage x Fenty, kterou má pod palcem Rihanna Staň se hvězdou nové kampaně spodního prádla značky Savage x Fenty, kterou má pod palcem Rihanna 11. května 2020 16:25

Jednotlivé kousky se dostanou na pulty prodejen v několika zářivých provedeních a v rámci výběru je možné si zvolit také barevnost čoček či zlaté detaily. Už na první pohled je tak vidět, že výroba probíhá pod záštitou konsorcia LVMH, které dbá na výjimečnost, preciznost a kvalitu. Dobře to ví i samotná RiRi, která na svém Instagramu v předstihu předvedla modely „Off Record“ a „Coded“ z domácí karantény.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kromě uvedených modelů je součástí nové kolekce také silueta s přívlastkem „Classified“, která se ale do prodeje dostane až 27. května a zatím si tak můžeš udělat radost pouze výše uvedenými na online obchodě FENTY. Jedinou překážkou může být cena, která se pohybuje na úrovni 8 700 až 12 300 korun v závislosti na výběru jednotlivých úprav skel. Nyní si už ale vychutnej tajemnou prezentaci produktů inspirovaných časovým obdobím 80. let minulého století.

Domů
Sdílet
Diskuse