Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2020 22:35
Čas čtení 1:06
Dominik Vetrák

Sleduj 18 minut z Ghost of Tsushima a sbírej si čelist ze země. Poslední exkluzivita pro PS4 z feudálního Japonska vypadá epicky

TECH
Uložit Uložené

Sony naplno odhalilo svou připravovanou exkluzivitu Ghost of Tsushimu odehrávající se ve feudálním Japonsku.

Herní sucho končí. Blíží se doba, kdy běžně společnosti oznamují své další hry a ukazují trailery. Každoroční herní výstava E3 se letos ruší, ale místo toho nám společnosti přinesou vlastní digitální události a odhalení her. Jedním z takových odhalení je i očekávaná exkluzivita Ghost of Tsushima od PlayStation a studia Sucker Punch (Infamous, Sly Cooper), na níž pracují už přes 6 let. 

Ve hře si budeš moci vybrat mezi stealth (nindžou/ghostem) a samurajským stylem zabíjení Mongolů, kteří napadají feudální Japonsko. Hrát budeš za Jina Sakaie, který se ze samuraje později stane zcela jiným bojovníkem, aby mohl čelit nepřátelům, ochránit svou zemi a lidi. Ghost of Tsushima vyjde exkluzivně pro PS4 i s českými titulky již 17. července 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse