Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2020 11:50
Čas čtení 1:26
Ondřej Jarůšek

Sergei Barracuda, Hugo Toxxx, Marpo a další plní #Hot16Challenge2. Poslechni si jejich nálož rýmů

HUDBA
Uložit Uložené

#Hot16Challenge2 pokračuje a přidávají se další rapeři.

Dobročinná výzva #Hot16Challenge2 v posledních dnech ovládla rapovou scénu. Původně vznikla u našich sousedů v Polsku, následně se rozšířila do dalších zemí a jejím cílem je pomoci při boji proti současné pandemii koronaviru. V našich končinách výzvu splnilo již několik umělců a k nim se nyní přidali další.

Doporučeno
Ego prozradil, kdo a proč smazal album Kontrafaktu Real Newz ze Spotify a Apple Music Ego prozradil, kdo a proč smazal album Kontrafaktu Real Newz ze Spotify a Apple Music 15. května 2020 11:55

O jedno z nejpovedenějších provedení výzvy se postaral ostravský raper Sergei Barracuda, který pod videem zmínil 3 projekty, který si podle něj zaslouží naši pomoc. Tím prvním je stránka nadejeprooliho.cz, která byla založena na pomoc malého nemocného chlapce. Jako další Sergei uvádí nadační fond Pes v nouzi a tím posledním je sbírka Srdcem pro kočky

Do výzvy se zapojil i Marpo, který pomoc směřuje především na děti. V popisku pod videem zmiňuje organizaci Děti v akci, která podporuje děti z dětských domovů, a dále projekt Patron dětí, která pro rodiny zasažené pandemií vybrala již přes 3,7 milionů korun. Nominaci si od Marpa vysloužil Wohnout, Indy a Vec.

Domů
Sdílet
Diskuse