Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2020 18:30
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

SKiNNY BARBER posílá fanouškům nový klip Marihuana. Svěřuje se o nevěře ve vztahu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Po sloce v rámci #Hot16Challenge2 přináší SKiNNY BARBER fanouškům i nový plnohodnotný klip.

SKiNNY BARBER, který je společně se Senseyem tváří českého Def Jamu, přichází s novým trackem Marihuana, k němuž natočil netradiční fashion klip. Jedná se první singl z připravovaného alba El Trap Del Amor, jenž vyjde už 26. června.

Název desky je odvozen od metafory „láska je past“ a zároveň se opírá o slovo „trap“, které je v hiphopu užívané pro označení hudebního žánru a životního stylu. Svým způsobem tak SKiNNY navazuje na svůj předchozí projekt s názvem Super Trapper EP. Dalo by se tedy říci, že trap BARBERA provází celým jeho životem.

Doporučeno
Ben Cristovao, James Cole, Viktor Sheen a další umělci splnili #Hot16Challenge2. Užij si jejich sloky Ben Cristovao, James Cole, Viktor Sheen a další umělci splnili #Hot16Challenge2. Užij si jejich sloky 17. května 2020 15:02

 „Vizuálně jsme se chtěli odlišit od klasických rapových klipů. Přicházíme tak s vizuálem, na který navážeme i dalšími klipy z chystaného alba,“ okomentoval raper novinku. Produkci zaštítil Malte Schmidt alias NiNETY8Z a pod mix se podepsal Jan Magdevski společně s osvědčeným Dobrinem Mitchevem. Celkovou vizuální stránku klipu mají na svědomí Bojana Vasev a Anežka Horová. 

Album bude obsahovat patnáct skladeb s tématy osobního života rapera a těšit se fanoušci můžou na hodně trapu, za který SKiNNYHO posluchači milují. Dua SKiNNY & Sensey se dočkáme už koncem června, kdy budou rapeři společně křtít svá alba. Taky se nemůžeš dočkat?

Domů
Sdílet
Diskuse