Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 14:24
Čas čtení 0:49
Dominik Vetrák

Ryan Gosling natočí nový vesmírný sci-fi film.Režírovat budou lidé zodpovědní za animovaného Spider-Mana či Lego Movie

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Phil Lord a Chris Miller natočí sci-fi s názvem Project Hail Mary.

Phil Lord a Chris Miller mají poslední léta zajímavá. Naposledy se režijně podepsali pod 22 Jump Street, které dorazilo do kin už v roce 2014. V roce 2018 měli do kin poslat Solo: A Star Wars Story, ale vyměnil je Ron Howard a oni mezitím produkovali úspěšné filmy, animáky a píší scénáře.

Doporučeno
Atypical tě seznámí se světem teenagerského autisty. Samův bláznivý, ale emotivní život si zamiluješ Atypical tě seznámí se světem teenagerského autisty. Samův bláznivý, ale emotivní život si zamiluješ 16. května 2020 13:09

Po dlouhé době je znovu uvidíme jako režiséry, jelikož podle Variety připravují vesmírné sci-fi s Ryanem Goslingem. Ten se tak po First Man od Damiena Chazella vydá do vesmíru podruhé. Má jít o adaptaci knihy od Andyho Weira (Marťan) s názvem Project Hail Mary. Kniha má vyjít na jaře 2021 a vypráví příběh astronauta ve vesmíru, který má za úkol zachránit planetu Zemi.

Domů
Sdílet
Diskuse