Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 19:13
Čas čtení 1:16
Martin Mičuda

BMW řady 4 obrovské ledvinky zatím nepřiznává, přesto je ale dostane

BMW řady 4 obrovské ledvinky zatím nepřiznává, přesto je ale dostane
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0307880EN/close-to-the-finish-line-–-and-to-home:-new-bmw-4-series-coupe-enters-final-phase-of-dynamic-testing" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Premiéra nové řady 4 od BMW je na spadnutí.

Automobilka BMW má i pro tento rok přichystáno několik novinek, mezi kterými nemůže chybět elektromobil iX3, facelift řady 5 a nakonec i zcela nová řada 4. Právě na čtyřku se obrací největší pozornost, neboť jak naznačil nedávný koncept a uniklé záběry, na scénu přinese revolučně změněný design.

Samozřejmě narážíme na přední masku, která se až nečekaně změní, a to neříkáme jen o její velikosti jako takové. Pověstné ledviny, nebo pokud chceš ledvinky, totiž projdou velkou změnou – budou podstatně vyšší a vertikálně orientované, čímž BMW odkáže na svou dávnou minulost. Už samotná značka při představení konceptu prohlásila, že do většinové míry jde o identický design, jakým se bude pyšnit novou řadu 4. Nyní nám automobilka servíruje i první oficiální fotky, na kterých je novinka zakamuflovaná.

Domů
Sdílet
Diskuse