Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2020 13:24
Čas čtení 0:52
Viktor Kniš

Tekashi 6ix9ine se vysmál Snoop Doggovi. Připomíná, že i legendární raper kdysi udal svého blízkého člověka

HUDBA
Uložit Uložené

6ix9ine vrací úder svému největšímu kritikovi.

Tekashi mnoho odpůrců a mezi ty nejznámější a zároveň nejhlučnější patří Snoop Dogg.

Legendární raper nedávno vyzval, aby lidé mladého, nedávno z vězení propuštěného umělce ignorovali a nevěnovali mu více pozornosti. 6ix9ine zprávu zachytil a reagoval na ni přesně tak, jak jsme zvyklí. Vytáhl podpásovku, kterou prezentoval svým typickým způsobem.

V již smazaném příspěvku seděl před televizí a sledoval rozhovor s šéfem vydavatelství Death Row. Suge Knight v něm zmiňoval, že se Snoop Dogg v minulosti vyhnul vězení právě tak, že spolupracoval s FBI.

Doporučeno
Tekashi lhal, když soudu řekl, že se chce změnit a být symbolem naděje: 5 chyb, které udělal 6ix9ine po propuštění Tekashi lhal, když soudu řekl, že se chce změnit a být symbolem naděje: 5 chyb, které udělal 6ix9ine po propuštění 14. května 2020 10:44

Jako další byl na řadě Snoop, který na Instagramu přidal video, kde Tekashiho upozorňuje, aby si vybral jiný cíl – kočku a ne psa. Dodal, že všichni jeho fanoušci vědí, že jeho vztah se Suge Knightem je v pořádku a nikdy by nikoho neudal.

V konečném důsledku tak Tekashi získal, co chtěl. Přitáhl na sebe pozornost lidí, kteří by za normálních okolností sledovali jen Snoop Dogga.

Tekashi pokračuje s kontroverzí i nadále, v současnosti se snaží světu dokázat, že je žebříček Billboardu zmanipulovaný. V pátek zároveň chystá vydání dalšího videosinglu.

Ještě v neděli přidal příspěvek, v němž konstatoval, že odchází ze sociálních sítí a vrátí se až po vydání skladby, vydrželo mu to však jen několik hodin a opět šířil své názory.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa snoopdogg (@snoopdogg),

Domů
Sdílet
Diskuse