Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2020 18:35
Čas čtení 0:54
Antonín Havlík

MMA zápas roku potvrzen: Vláďa Videos se utká s Expl0itedem

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Podívej se na další Freshnews, ve kterých se dozvíš hromadu novinek nejen z kulturního světa.

Týden se s týdnem sešel a máme tady další Freshnews. Připravena je jako vždy hromada svěžích novinek z Česka i ze zbytku světa a těmi dnešními tě provede moderátorka Kateř. Asi to znáš sám – Tekashiho buď miluješ, anebo nenávidíš. A mezi tu druhou skupinu se řadí i Snoop Dogg.

Legendární raper vyzval média i veřejnost, aby duhového rapera ignorovali. Zkritizoval ho také za jeho udavačství, načež 6ix9ine reagoval nyní už smazaným videem, kde Snoopa obvinil ze spolupráce z FBI. Ten mu však na Instagramu odpověděl, že by nikoho nikdy neudal. Tato další mikrokauza opět Tekashimu pomohla a přinesla mu kýženou pozornost. 

Doporučeno
Yzomandias vydává song pro charitu. Za co utratil 6ix9ine 56 miliónů korun? Yzomandias vydává song pro charitu. Za co utratil 6ix9ine 56 miliónů korun? 13. května 2020 20:00

Organizace Oktagon MMA, která loni organizovala obrovskou událost – zápas Vémola vs. Végh – přichází s obří novinkou. Zveřejnila video, kde hlavní roli hrají dva youtubeři – Vláďa Videos a Expl0ited. Co to znamená? REFRESHER jako úplně první přichází s potvrzením, že se v prosinci můžeš těšit na další zápas roku, v němž se utkají právě tito dva známí influenceři.

V nových Freshnews se také dozvíš detaily o aktuálně probíhající #hot16challenge, která v posledních dnech naprosto ovládla českou scénu. Stala se kuriózní věc – YouTube Trendy jsou plné těchto výzev. Rapeři mají za úkol zarapovat 16 bars do libovolného beatu a nominovat další rapery. Akce má charitativní úmysl a podporuje různé organizace, které si interpreti zvolí. 

Je toho dnes připraveno mnohem víc, a proto se nenech rušit a užij si nové Freshnews!

Domů
Sdílet
Diskuse