Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2020 18:03
Čas čtení 1:01
Antonín Havlík

PTK: Tráva je pro mě jako vzduch pro ostatní lidi (Rozhovor)

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Sleduj nový rozhovor s raperem PTK.

Na YouTube kanálu REFRESHERu se ti snažíme pravidelně přinášet rozhovory s těmi nejzajímavějšími a nejznámějšími rapery a influencery u nás. Dnes jsme si pozvali rapera PTK – respektive on si pozval našeho moderátora Matyho domů, aby mu představil svou crew a zároveň zodpověděl mnoho otázek.

V rozhovoru se dozvíš, jak probíhá jeho tvůrčí proces a zákulisní fungování. Jeho kamarádi zároveň fungují i jako členové týmu. „Dobrý je, že máš takovýhle blízký kamarády. Lidi, co tě znaj, ti řeknou: ‚jo, to je dobrý‘, ale ty potřebuješ ty, co jsou blízko tebe a řeknou ti ‚je to dobrý, ale chybí tam to a to‘ a já to od nich beru, protože je respektuju,“ vysvětlil PTK. Zároveň se rozpovídal o svém úspěchu a začátcích. 

Doporučeno
Vláďa Videos: Většina influencerů jsou odpad (Rozhovor) Vláďa Videos: Většina influencerů jsou odpad (Rozhovor) 2. února 2020 21:12

Zároveň došlo i na téma drog. „Lidi, co hulí každý den, tak ví, že pro mě je tráva něco jako pro lidi vzduch. Teď si užívám, že ráno vstanu, bong a teprve pak jdu do koupelny a vyčistím si zuby,“ popsal svůj začátek dne. Trávu prý kouří už od osmé třídy. 

Když byl mladší, tak experimentoval s různými drogami. „Zkoušeli jsme víceméně všechno. Jsou tady věci, co znám a nezkusil jsem je. Mezi ně patří pervitin. Odmalička jsem viděl, jak se z těch lidí stávají zombies. Pomaličku, den po dni. Říkal jsem si, že to asi bude zábava – být high. Pak jsem se na ně podíval a řekl jsem si, že tohle pro mě není.“

V novém rozhovoru se dále dozvíš, jaký názor má PTK na svá tetování, prozradí, jaké má temné stránky a co dělá pro to, aby byl stále iced out.

Domů
Sdílet
Diskuse