Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams
23. května 2020 10:26
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Elegantní bydlení přímo v centru Prahy. I takto může vypadat byt snů

Elegantní bydlení přímo v centru Prahy. I takto může vypadat byt snů
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTURA
Uložit Uložené

Byt se nachází v samém srdci Starého Města na Dlouhé třídě, jejíž historie sahá až do roku 1310. Dnes je vyhledávaná zejména milovníky dobrého jídla a módy.

Ne vždy je třeba vymýšlet a násilím přetvářet staré věci na nové, o čemž se dnes budeš moci přesvědčit i sám. V nabídce realitní kanceláře Svoboda & Williams jsme totiž objevili úžasné bydlení v samém srdci Prahy.

Konkrétně se přitom jedná o byt 3pokojový na Dlouhé třídě s podlažní plochou na úrovni 120 metrů čtverečních, jehož design ukázkově koresponduje s okolím. Výjimkou jsou jen moderní koupelny.

Doporučeno
Profesionální MMA bojovnice se bije v kleci, je ale i milující matkou. Její partner je zápasník Oktagonu stejně jako ona Profesionální MMA bojovnice se bije v kleci, je ale i milující matkou. Její partner je zápasník Oktagonu stejně jako ona 22. května 2020 17:39

Architekti pracující na tomto projektu odvedli skvělou práci a vyzvednout nemůžeme jen příjemnou dispozici, v níž hraje prim prostorná společenská část s kuchyní, ale především hru jednotlivých materiálů. Velmi nás baví kombinace dubového dřeva, luxusních kamenných obkladů, vzorovaných tapet v ložnici a designérských svítidel umístěných napříč všemi místnostmi.

Zpět
Sdílet
Diskuse