Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2020 14:08
Čas čtení 0:21
Adam Smeták

Muž v Brně vezl v tašce výbušninu. V tramvaji mu explodovala a způsobila fatální poranění ruky

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Případem se zabývá policie.

V pátek kolem půl desáté ráno explodovala podomácku vyrobená výbušnina v tramvaji na Staré Osadě v Brně. V tašce ji nesl jednašedesátiletý muž. K explozi došlo na poslední zastávce. Muži si fatálně poranil horní končetinu, nikdo další nebyl zraněn. Na místě zasahovali pyrotechnici. S informací přišlo CNN Prima News.

„Šlo o velice nebezpečnou látku, nyní zjišťujeme, jak se k ní muž dostal,“ uvedl pro Krimi zprávy CNN Prima NEWS jihomoravský policejní mluvčí Bohumil Malášek. Vzhledem k mužově stavu zatím nedošlo k výslechu a není tak znám motiv ani příčina jeho činu.

Doporučeno
Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI Tři rapeři, kteří vyměnili hudbu za válku v řadách ISIS. Byli u řezání hlav, jeden z nich se oženil s agentkou FBI 29. dubna 2020 14:29
Domů
Sdílet
Diskuse