Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2020 13:47
Čas čtení 0:49
Daniel Mikolášik

Internet obletěly dojemné záběry věrného pitbula, který poslušně leží vedle mrtvého těla svého pána

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Srdcervoucí záběry svědci publikovali na internet.

Internetem se šíří srdcervoucí fotografie, na které se nachází věrný pes ležící vedle těla svého mrtvého majitele. Muže totiž v pondělí ráno místního času zastřelili v ulicích mexického města Guadalajara. Místní slyšeli sérii několika výstřelů a viděli nehybné tělo muže na cestě, okamžitě proto kontaktovali policii.

Jak informuje Fox News, šlo o mladého muže, který měl jen 25 let a za bílého dne ho z neznámých příčin zastřelil zatím neznámý pachatel. Předpokládá se, že mělo jít o vyrovnávání si účtů mezi místními nebezpečnými gangy.

Doporučeno
Jan Pavel II. byl prohlášen svatým, přežil dva atentáty a brojil proti manželství homosexuálů či antikoncepci Jan Pavel II. byl prohlášen svatým, přežil dva atentáty a brojil proti manželství homosexuálů či antikoncepci 18. května 2020 8:35

Mladík utrpěl několik střelných ran, přičemž minimálně jedna ho zasáhla i přímo do obličeje. Záchranáři mu po příjezdu už nemohli nijak pomoci. Na místě ho prohlásili za mrtvého. Světlehnědý pitbul, který patřil zavražděnému, se okamžitě po výstřelech rozběhl za svým majitelem, aby ho zachránil.

Domů
Sdílet
Diskuse