Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2020 17:39
Čas čtení 0:39
Daniel Mikolášik

Nový iPhone 12 už nebude mít v balení klasická drátová sluchátka. Apple chce, aby sis dokoupil AirPods

TECH
Uložit Uložené

Bude to vůbec poprvé po 13 letech, co by Apple ke svému iPhonu nepřibalil sluchátka zdarma.

O očekávaném iPhonu 12 bylo toho už napsáno mnoho. Nejnovější zprávy však tvrdí, že následující generace smartphonu od Applu nebude v krabici disponovat klasickými drátovými sluchátky EarPods, jak to bylo dosud u každého iPhonu.

Kalifornská společnost tím chce docílit toho, aby si zákazníci samostatně dokoupili bezdrátová sluchátka AirPods. Jak informuje známý technologický portál 9to5Mac, tento strategický krok Applu by měl cílit především na zvýšení prodeje nejnovějších AirPods Pro.

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23

Informaci přinesl renomovaný analytik Ming-Chi Kuo, který za poslední roky dokázal s obrovským předstihem a velmi přesně předpovědět budoucí produkty s logem nakousnutého jablíčka. Bude to vůbec poprvé po 13 letech, co by Apple ke svému iPhonu nepřibalil sluchátka zdarma.

Domů
Sdílet
Diskuse