Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2020 14:53
Čas čtení 1:34
Dominik Vetrák

GTA VI až v roce 2023? Dokumenty od vydavatele nasvědčují tomu, že pokračování se dočkáme 10 let po GTA V

TECH
Uložit Uložené

Dočkáme se odhalení už příští rok?

Vydavatelská společnost Take-Two, pod kterou patří i studio Rockstar Games, vydává každoročně zprávu o svých plánech pro další roky. Týká se to i nákladů na reklamní kampaně a marketing jako takový. Loni nahlásili očekávaný nárůst nákladů pro fiskální rok 2023. Nyní vydali zprávu, kde tyto náklady přesunuly na fiskální rok 2024 (ten začíná již v roce 2023, protože fiskální rok nezačíná lednem).

Může za to pravděpodobně koronavirus, který odložil vydání téměř všech her. Týká se to hlavně her plánovaných na příští a pozdější roky, protože se celé měsíce nemohlo pracovat ve studiích, nemohlyi se natáčet cutscény (příběhové scény, kdy se herci navléknou do motion capture obleků a snímají se jejich pohyby) a nepracovalo se ani na vytváření zvuků v exteriérech.

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23
Domů
Sdílet
Diskuse