Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2020 13:56
Čas čtení 5:26
Daniel Mikolášik

Tlumiče na auto, nahrávací studio či nový byt. Co by si TOP 5 finalistů SuperStar koupilo za 2 miliony korun, pokud by vyhráli?

Tlumiče na auto, nahrávací studio či nový byt. Co by si TOP 5 finalistů SuperStar koupilo za 2 miliony korun, pokud by vyhráli?
Zdroj: Instagram
OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V pěvecké soutěži zůstali už jen ti nejlepší. Zeptali jsme se jich, jaké mají pocity před velkým finále, co plánují dělat po skončení show a co by si koupili za 2 miliony, pokud by je vyhráli.

Pěvecká show SuperStar má za sebou první finálové kolo, které odvysílala TV Nova a TV Markíza živě. V něm se diváci museli rozloučit s pěti finalisty, kterým se nepodařilo získat dostatečný počet diváckých hlasů.

Z finálové desítky tak zůstalo pět nejlepších zpěváků, které už tuto neděli čeká tzv. Super Finále. Přestože v prvním finálovém kole vypadlo množství miláčků publika, stále se máme na co těšit, protože v TOP 5 se nacházejí ti největší talenti z celého Česka a Slovenska.

Doporučeno
Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička 31. května 2020 10:45

Jak bude vypadat druhé finálové kolo?

Za přísných hygienických a bezpečnostních opatření bude vysílat televize Markíza a Nova v neděli 31. května druhý finálový přenos, ve kterém bude za doprovodu živé kapely pětka finalistů bojovat o titul SuperStar 2020.


„Ve druhém živém přenosu s názvem Super Finále vystoupí pětice postupujících, každý se dvěma písničkami,“ vysvětluje pravidla kreativní producent a režisér show Pepe Majeský. 

Na rozdíl od předchozího kola však budou osobně v hledišti přítomny i nejbližší rodiny soutěžících, což znamená že poslední super finále nebude úplně bez publika.

„Divácké hlasování se po vystoupeních v druhém finálovém kole následně pozastaví a SuperStar opustí další dva soutěžící s nejnižším počtem hlasů. Ze tří nejúspěšnějších se stanou superfinalisté a divákům zazpívají ještě jednou. Jeden z nich se pak stane SuperStar 2020,“ dodává režisér.

Doporučeno
Toto jsou písně, které v neděli rozhodnou o vítězi Superstar Toto jsou písně, které v neděli rozhodnou o vítězi Superstar 30. května 2020 15:02

Jak se TOP 5 finalistů cítí před velkým finále a co mají v plánu po skončení show?

Jelikož se SuperStar 2020 blíží ke konci, rozhodli jsme se naposled vyzpovídat zbývající finalisty. Jeden z nich vyhraje celou soutěž a odnese si domů výhru 2 miliony korun. 


Giovanni Ricci

Poloviční Ital, poloviční Jihokorejec. Narodil se v Miláně, později žil v Římě a nakonec se s rodiči přestěhovali do Nitry. Má 22 let a do soutěže se přihlásil s dlouholetou partnerkou Martinou Koniarikovou, která také bojuje o postup.

„Na generální zkoušce jsem to nezvládl a zazpíval jsem písničku velmi špatně. Bolela mě hlava z předchozího večera a měl jsem obavy, že to nebude dobré. Naštěstí naše úžasná vocal koučka Jana Daňová nás rozveselila krátkou hlasovou rozcvičkou a tehdy jsme se všichni uvolnili,“ prozrazuje Giovanni o jeho pocitech před finále.


Na otázku, proč by měli televizní diváci hlasovat právě pro něj, odpověděl, že je pokorný člověk a ví, že mu sláva nestoupne do hlavy. „Tak, jak jsem vstoupil do soutěže, tak i odejdu. Chci ukázat to, co je ve mně a pokusím se každým vystoupením zlepšit svůj výkon,“ řekl pro Refresher.


Po skončení SuperStar plánuje vydávat písničky se svou přítelkyní Martinou. Na otázku, co by udělal s výhrou, řekl, že by se přestěhoval s partnerkou do pronájmu, kde by měli vlastní soukromí a studio na produkování hudby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Giovanni Ricci (@heritalianboy),

Dominika Lukešová

Mladá a talentovaná Dominika má 17 let a pochází z městečka Králův Dvůr. Za ten čas, co se objevuje v soutěži, už stihla nahrát svou první skladbu. V prvním finálovém kole okouzlila diváky přezpíváním dojemné písně Stay With Me od Sama Smithe.

Jaké jsou její pocity před rozhodujícím finálovým kolem? „Cítím se nervózně. Stále si pravděpodobně neuvědomuji, že jsem se dostala do TOP 5. Je to ale obrovská pocta a je pro mě krásné vidět, že ve mne lidé věří a posílají mi hlasy. Tímto bych jim chtěla ještě jednou poděkovat, věřím, že je nezklamu,“ konstatuje Dominika.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 84988 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS

Co se dozvíš po odemknutí?

  • Proč by podle Dominiky měli diváci hlasovat právě pro ni
  • Co nečekaného by si Barbora koupila jako první, kdyby vyhrála 2 miliony korun
  • Jaké má Martin plány po skončení show
  • Do čeho by investovala Diana
  • Jak se cítí 5 finalistů těsně před závěrečným kolem
Domů
Sdílet
Diskuse