Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 10:55
Čas čtení 1:34
Richard Balog

15 nejzajímavějších kousků značky Off-White™, které mohou být nyní tvé za zlomek původní částky

15 nejzajímavějších kousků značky Off-White™, které mohou být nyní tvé za zlomek původní částky
Zdroj: Off-White™
MÓDA
Uložit Uložené

Nechybí populární trička, ale ani tenisky či doplňky.

Ve světě módy se v průběhu poslední dekády jen málo lidí dokázalo uplatnit tak výrazným způsobem jako právě Virgil Abloh. Brzy čtyřicetiletý návrhář se od stáže v italském Fendi postupně posouval kariérně stále výš a dnes ho klidně můžeme označit za jednoho z nejvlivnějších tvůrců současnosti. 

Kromě toho, že od března 2018 má na starosti celou pánskou sekci v Louis Vuitton, tak neustále stíhá zvelebovat i vlastní značku Off-White™. Pod záštitou konsorcia New Guards Group dostává dostatek možností na rozvoj jednotlivých procesů a také prostředků, díky kterým dokázal prorazit i na zahraničních, respektive asijských trzích.

10 najzaujímavejších kúskov značky Off-White™, ktoré zmenili pohľad na smerovanie módneho priemyslu
Zdroj: Myles Kalus / Wikimedia Commons
Doporučeno
10 barevných párů tenisek, díky kterým se neztratíš v davu a tvá peněženka nazapláče 10 barevných párů tenisek, díky kterým se neztratíš v davu a tvá peněženka nazapláče 28. května 2020 18:44

Tvrdou prací a produktivitou si získal i přízeň ostřílenějších kolegů z práce, pro které může být vhodnou inspirací při získávání si mladší generace klientů. Právě lidé narození mezi lety 1995–2005 totiž tvoří hlavní kupní sílu produktů s logem Off-White™ na štítku.  

Cena za jednotlivé kousky přitom vůbec není nízká a často se pohybuje řádově v tisících korun. To už jsou částky, za které se prodávají díla nejznámějších módních domů. Proč by to ale americký designér nevyužil ve svůj prospěch? Je to stejná situace jako například s realitami v Praze. Dokud poptávka převyšuje nabídku, tak není důvod jít s cenou dolů.

Domů
Sdílet
Diskuse