Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2020 14:16
Čas čtení 0:53
Vojtěch Vanda

Policie zadržela tři samopaly, dvě pušky a střílející pero u čtveřice na jižní Moravě. Byla obviněna z nedovoleného ozbrojování

NEWS ČESKO
Uložit Uložené

U obviněných se našel arsenál jak z filmu o tajných agentech.

Policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) obvinili tento měsíc trojici mužů a jednu ženu z nedovoleného ozbrojování. Čtveřice měla totiž upravovat původně znehodnocené zbraně do funkčního stavu, vyrábět tlumiče a takzvané zákeřné zbraně. Mezi nimi bylo například střílející pero jako z akčního filmu. Modifikované zboží bylo podle policie určeno k prodeji na černém trhu.

Doporučeno
Muž v Praze sledoval 11letou dívku domů, pak ji zneužil ve výtahu Muž v Praze sledoval 11letou dívku domů, pak ji zneužil ve výtahu 28. května 2020 9:10

Muži zákona přiřkli případu krycí název TEMPL. V rámci něj vyšetřovali tři muže z jižní Moravy, jejichž činností byla úprava původně nefunkčních zbraní v střelbu schopné palné zbraně. Původně s nimi měla pracovat i žena, což se nakonec potvrdilo. Kromě toho ale vyráběli i nástroje, za které by se nestyděl ani agent 007.

Domů
Sdílet
Diskuse