Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
29. května 2020 14:45
Čas čtení 0:53
Richard Balog

Návrat do budoucnosti aneb květinově vzorovaná kolekce Moncler Genius z rukou teprve 29letého návrháře

Návrat do budoucnosti aneb květinově vzorovaná kolekce Moncler Genius z rukou teprve 29letého návrháře
Zdroj: Moncler
MÓDA
Uložit Uložené

Óda na 60. léta minulého století přenesená do futuristické podoby.

Módní průmysl patří mezi nejtvrdší v rámci světa byznysu a prosadit se v něm dokáží jen ti nejlepší, respektive nejhouževnatější. Dokonalým příkladem je Richard Quinn, jehož vlastní label se dokázal etablovat v době, kdy bylo britskému návrháři jen 25 let, avšak díky osobitému stylu dokázal zaujmout i British Fashion Council.

V roce 2018 se dokonce jeho přehlídky během LFW zúčastnila královna Alžběta II., pro kterou to byla vůbec první návštěva obdobné akce v jejím životě. I přes mladý věk si tak dokázal vydobýt pozornost široké veřejnosti a dnes se podílí nejen na vlastních kolekcích, ale mimo jiné dostal příležitost navrhnout kousky pod křídly Moncler Genius.

Doporučeno
Klub Pánů z Ponožkovic oblažuje Česko barvami Klub Pánů z Ponožkovic oblažuje Česko barvami 26. května 2020 12:29

Brzy třicetiletý Richard se šance chopil na jedničku s hvězdičkou a vytvořil umělecké dílo, které je hodné obdivu. Nezůstal přitom nic dlužen své pověsti milovníka dekadentních střihů, květinových vzorů a celkově výstředního stylu

Hlavní myšlenkou designéra při tvorbě byl retro-futurismus 60. let minulého století a také inspirace filmovým hitem „2001: Vesmírná odysea“. Na finálním výsledku to je vidět už na první pohled a my říkáme ano, protože jde o počin dokonale odrážející filozofii italské značky s francouzskými kořeny. 

Výhradně dámská záležitost obsahuje hned několik kabátů, péřových bund, ale například i šatů či topů. Lepší obraz si už uděláš na základě galerie snímků níže a v případě zájmu můžeš nakupovat na stránkách značky Moncler. Nicméně předem upozorňujeme, že cenovky jsou více než jen vysoké.

Domů
Sdílet
Diskuse