Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2020 14:35
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Sonic the Hedgehog dostane pokračování! Studio Paramount již pracuje na další části oblíbeného rodinného filmu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Paramount pracuje na pokračování rodinného filmu Sonic the Hedgehog.

Variety přichází s informací, že studio Paramount už oficiálně pracuje na pokračování letošního kinohitu Sonic the Hedgehog (Ježek Sonic). Snímek před zavřením kin v důsledku koronaviru vydělal celosvětově 306 milionů dolarů a nepochybně se mu velmi dařilo i na VOD (půjčování na internetu) a při prodeji fyzických nosičů. Pro studio byl ziskový, a tak si s pokračováním pospíší.

Doporučeno
Box Office: Sonic i 1917 vydělávají stamiliony. Modrý Ježek vydělal za 10 dní 150 milionů dolarů Box Office: Sonic i 1917 vydělávají stamiliony. Modrý Ježek vydělal za 10 dní 150 milionů dolarů 24. února 2020 13:50

Film je stále v rané fázi příprav, a tak nevíme nic o nových hercích, ani o tom, zda se vrátí Jim Carrey jako Robotnik či James Marsden jako policista Tom Wachowski. S jistotou ale víme, že scénář opět napíší Pat Casey a Josh Miller a z jednotky se vrátí i režisér Jeff Fowler, pro kterého byl první díl režisérským debutem. Sonic 2 se do kin pravděpodobně dostane koncem roku 2022 nebo začátkem roku 2023.

Snímek se zaměřil na Sonica, který se dostal do našeho světa. Spojil se s policistou Tomem, který mu pomáhal dostat se zpět do své reality a nenechat se přitom chytit Robotnikem. Ten chtěl využít Sonicovu rychlost a schopnosti pro své vlastní účely a eventuální ovládnutí světa.

Domů
Sdílet
Diskuse