Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2020 13:32
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Kylie Jenner již není miliardářka, tvrdí žebříček Forbes. Modelka a podnikatelka se prestižnímu magazínu vysmála

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Kylie Jenner může vyjmenovat 100 mnohem důležitějších věcí než to, kolik má peněz. Článek Forbesu o jejím majetku ji rozhněval tak, že si musela postěžovat na Twitteru.

Magazín Forbes označil v březnu 2019 Kylie Jenner za nejmladší miliardářku na světě. V té době měla 21 let a jako majitelka kosmetické značky Kylie Cosmetics a ambasadorka pro společnost adidas se mohla pyšnit majetkem, o jakém se nesní ani jejím kolegům.

Nyní o tento titul přišla, oznámil to samotný Forbes, který ji z žebříčku vyloučil a přidal k tomu i velmi kritický komentář jako odůvodnění, informuje BBC.

Doporučeno
Od nejtragičtějšího požáru v Praze uběhlo 25 let. Kvůli ledničce zabily agresivní plameny osm lidí a 34 se jich zranilo Od nejtragičtějšího požáru v Praze uběhlo 25 let. Kvůli ledničce zabily agresivní plameny osm lidí a 34 se jich zranilo 26. května 2020 15:00
Domů
Sdílet
Diskuse