Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2020 16:14
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

„Koronavirus je výmysl!“ Co všechno nám řekli lidé v ulicích Prahy? (Anketa)

REFRESHER KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Přinášíme ti nové video z pražských ulic.

Po delší době ti konečně opět bez roušky přinášíme nové video z pražských ulic. Tentokrát se naše moderátorka Petra chopila mikrofonu, aby zjistila, jak lidé přečkali karanténu a co by zákeřnému koronaviru SARS-CoV-2 vzkázali, kdyby to byl člověk. A o zajímavé a vtipné odpovědi rozhodně nebyla nouze.

Oslovení lidé se nám svěřili, jak trávili domácí izolaci a dozvěděli jsme se i to, co je nejvíce během tohoto období štvalo. Zde se někteří shodovali v tom, že to byl přístup některých politiků. Nejeden z respondentů také samozřejmě pocítil dopad karantény na finanční příjmy a jeden z mužů dokonce věří, že koronavirus je výmysl.

Doporučeno
Zmlátili ho ve vlaku. Ptali jsme se mladých Čechů a Češek na nejhorší rande a oslavy Valentýna (Anketa) Zmlátili ho ve vlaku. Ptali jsme se mladých Čechů a Češek na nejhorší rande a oslavy Valentýna (Anketa) 13. února 2020 17:00

Co všechno by lidé koronaviru vzkázali? A co by doma dělali, kdyby museli být v karanténě celý rok? To vše se dozvíš v novém videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse