Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. května 2020 23:55
Čas čtení 1:35
Daniel Mikolášik

Vítězkou SuperStar 2020 se stala Barbora Piešová

NEWS
Uložit Uložené

Jak vypadala poslední SuperStar 2020 s mini publikem a s porotkyní Monikou Bagárovou hodnotící ze svého obývacího pokoje?

Televize Markíza a Nova dnes odvysílaly vůbec poslední část pěvecké show SuperStar 2020. Vítězkou se stala Barbora Piešová, která si tak odnáší i výhru 2 miliony korun. Rozhodli o tom diváci prostřednictvím SMS hlasování. Velkolepé Super Finále bylo rozděleno do tří samostatných kol, na kterých si TOP 5 finalistů dalo pořádně záležet.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Pět nejlepších zpěváků aktuálního ročníku se za přísných hygienických a bezpečnostních opatření představilo v pražském studiu Jinonice, ve kterém se natáčely i loňské The Voice a také castingy na Superstar.

Na rozdíl od předchozího kol byly osobně v hledišti přítomny i nejbližší rodiny soutěžících, což znamená, že poslední rozhodující finále nebylo úplně bez publika. Každý soutěžící měl v „mini publiku“ tři členy rodiny.

Doporučeno
Žádné psychické problémy nemám a mrzí mě, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Poznej finalisty SuperStar 2020 Žádné psychické problémy nemám a mrzí mě, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Poznej finalisty SuperStar 2020 24. května 2020 14:30

Superstaristi to dnes rozhodně neměli lehké, protože už podruhé vystupovali v rámci živých přenosů. Diváci si pětici finalistů mohli užít za doprovodu živé kapely. O jejich osudu opět rozhodovalo divácké hlasování.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Unikátem v dnešní části bylo také sestavení poroty. Vzhledem k tomu, že jen před pár dny se porotkyni Monice Bagárové a jejímu příteli, MMA zápasníkovi Makhmudu Muradovi, narodila dcera Rumia, Monika byla s účinkujícími spojena prostřednictvím online přenosu. Hodnotila tak z pohodlí svého domova a na jejím místě byla jen obrazovka.

První kolo sestávalo ze světových hitů. Diváci proto měli možnost slyšet skladby jako My Heart Will Go On od Céline Dion, I'm So Excited od The Pointer Sisters či Set Fire To The Rain od Adele. 

Kromě zahraničních skladeb se díky druhému kolu každý z pěti finalistů otestoval i na československé tvorbě, a tak se sálem nesly tóny písniček Karla Duchoně, Richarda Müllera či Elánu.

Do třetího a zároveň posledního kola se dostali jen tři finalisté, a to Diana Kovaľová, Barbora Piešová a Martin Schreiner. Jmenovaní vystoupili s jejich nejoblíbenějšími skladbami, které zazněly v rámci show. Zazněly tak singly jako Someone You Loved od Lewise Capaldiho, Say Something od skupiny A Great Big World a Christiny Aguilery a Next To Me od Imagine Dragons.

Po posledním a velmi emotivním vystoupení v rámci letošní SuperStar 2020, které předvedla letošní vítězka Barbora Piešová, která zvládla ustát vysoké tóny i přes slzy, se dokonce rozplakala i celá porota. Dohromady poslali diváci v rozhodujícím finále až 660 tisíc hlasů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Domů
Sdílet
Diskuse