Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 17:32
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Největší bizár od Bubeníka a princezny: Bolek Polívka a hlavní hrdina z Mumie se střetávají v českém fantasy

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Za oponou života se může pyšnit velmi zajímavým trailerem.

Amatérští filmaři po celém světě, ale i talentovaní tvůrci, dokáží vytvořit sci-fi/fantasy filmy či příběhy odehrávající se v post-apokalyptickém světě za malé peníze. Jednoduše navrhnou příběh a scény tak, aby nepotřebovali moc sci-fi prvků, drahé efekty a exteriérové scény. Jenže Češi na to šli jinak. Rozhodli se natočit epické fantasy/sci-fi, ale zapomněli, že jim na to nikdo nedá potřebné peníze.

Doporučeno
Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička Liberland slaví pět let. Občas si píšu s Akonem, členství v OSN by bylo zajímavé, říká Jedlička 31. května 2020 10:45

Vyklubal se z toho tedy film Za oponou života. Ten se v novém traileru prezentuje i Brendanem Fraserem, bývalou hollywoodskou hvězdou, kterou budeme navždy milovat jako O'Connella z Mumie. Na chudákovi Brendanovi je v každém záběru vidět, že lituje svých životních rozhodnutí, které ho přivedly na plac tohoto filmu. Zřejmě nenávidí fakt, že i on musí platit nějaké účty.

Domů
Sdílet
Diskuse