Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2020 14:47
Čas čtení 0:42
Tímea Krauszová

24letý fetišista kradl sandály, protože ho vzrušovaly. Nakonec ho chytila policie

NEWS
Uložit Uložené

Muž se ke všemu přiznal a na soud čeká v cele.

Theerapat Klaiya, 24letý mladík z Thajska, aktuálně sedí v policejní cele. Dostal se tam vlastní vinou, protože opakovaně kradl v okolí. Při jednom z nočních výletů ho zachytila bezpečnostní kamera, při výslechu muž nic nezapřel. Když prohledali jeho dům, našli vše, co se mu podařilo nakrást. Nešlo však o drahokamy či luxusní elektroniku – muž si liboval v sandálech a pantoflích.

Doporučeno
Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby 5. června 2020 7:56

Ukradl 126 párů sandálů a uspokojoval se jimi

Svou sbírku postupně rozšiřoval během dvou let. Doma měl pantofle či sandály v různých velikostech a barvách, sexuálně ho prý vzrušovaly. Všechny byly zjevně nošené. Ke krádežím se bez okolků přiznal. Policii také prozradil, že po několika hodinách nošení pantoflí se s nimi mazlil a líbal, svlékal se a třel si je o tělo předtím, než s nimi měl sex.

Domů
Sdílet
Diskuse