Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2020 17:49
Čas čtení 0:31
Matej Krajčovič

Cristiano Ronaldo už vydělal více než miliardu dolarů. Tento milník pokořil jako první fotbalista na světě

SPORT
Uložit Uložené

Messimu se to podaří až příští rok.

Slavný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo má za sebou další milník. The Sun informuje, že se právě v těchto dnech přidává k boxerovi Floydu Mayweatherovi a golfistovi Tigeru Woodsovi v žebříčku sportovců, kteří za svou kariéru vydělali už miliardu dolarů

Ronaldovi se to podařilo dříve než Lionelu Messimu nebo kterémukoli jinému fotbalistovi.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo si koupil Bugatti za 217 milionů korun, které vznikne jen v 10 kusech Cristiano Ronaldo si koupil Bugatti za 217 milionů korun, které vznikne jen v 10 kusech 26. března 2020 13:22

Agentura Attain mezitím odhadla, že Ronaldo příliš neztrácí ani během karantény, více než 1,8 milionu liber totiž podle jejího odhadu vydělal mezi 12. březnem až 14. květnem za čtveřici sponzorovaných postů, které přidal na svůj Instagram.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Ronaldo ale není nejlépe placeným sportovcem na světě, co se týče výplat nebo vyhraných prize-money. V tomto směru ho za loňský rok předběhl tenista Roger Federer. Portugalec ale k přibližně 500 milionům na výplatních páskách přidal druhou polovinu právě za reklamy a spolupráce.

Jeho největší rival Messi by měl miliardovou hranici překonat až příští rok.

Domů
Sdílet
Diskuse