Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2020 18:12
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

Týnuš Třešničková své jizvy po popáleninách miluje. Influencerka je dnes velkou inspirací pro skoro 500 000 followerů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Mladá influencerka se naplno raduje ze života.

V roce 2018 se beauty a fashion influencerce Týnuš Třešničkové stala během pobytu v Turecku vážná nehoda, při které utrpěla rozsáhlé popáleniny. V tamní nemocnici se musela podrobit dlouhodobé péči a trvalo téměř rok, než se vrátila zpět do České republiky. 

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42

„První pomoc, když je někdo popálený, je zásadní. Popálená místa by se měla ochladit, aby se popálenina neprohlubovala. To je to, co mně v té restauraci nikdo neposkytl. Nikdo mi ta místa vodou nepolil, dali mi jenom napít a zavolali sanitku,“ popisovala tehdy nepříjemný zážitek.

Dnes už však Týnuš opět žije plnohodnotným spokojeným životem a jizvy na rukou, dekoltu nebo části tváře, které jí po popáleninách zůstaly, se podle svých slov naučila milovat. Stopy poranění nemá důvod je skrývat a její nejnovější příspěvky na Instragramu srší optimismem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Slova podpory dostává i od svých followerů v komentářích. „Pěkný přístup, krásná jsi. I já to tak se svými jizvami mám,“ píše například jedna z fanynek. „Nádherná ve všech podobách,“ přidává se další. „Velká inspirace,“ stojí zase v dalším komentáři.

Jak se tedy zdá, zřejmě to nejtěžší období svého dosavadního života má mladá influencerka již definitivně za sebou. Fanynkám zároveň dává najevo, že za jakékoliv nedokonalosti na těle by se rozhodně neměly stydět. Právě naopak. „Miluji být unikátní, miluji být odlišná,“ sdělila na sociální síti, kde může být pozitivním příkladem pro skoro půl milionu svých followerů.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Domů
Sdílet
Diskuse