Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2020 22:30
Čas čtení 3:18
Ondřej Jarůšek

Šokující ukončení za 12 sekund a tvrdé knockouty. Oktagon Underground 4 byl plný fantastických zápasů

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Projekt Oktagon Underground je v plném proudu. Co vše sobotní turnaj nabídl?

V uplynulých třech turnajích projektu Oktagon Underground jsme se stali svědky neuvěřitelných bitev, krásných ukončení v neposlední řadě i velkých překvapení. Skvělou podívanou tak diváci očekávali i od sobotního turnaje, který tentokrát patřil slovenským bojovníkům.

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42

MMA zápasníci a šampioni dalších bojových sportů se opět potkali v kleci organizace Oktagon MMA pod speciálními pravidly a na fanoušky čekalo celkem 10 zápasů. Podívej se s námi, jak celý turnaj probíhal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

Celý večer odstartoval rovnou tou nejtěžší váhovou kategorií. O postup se porvali Ivan Bartek a Gabriel Török, už od prvních chvil však za delší provaz tahal první z jmenovaných. V úvodu zápasu poslal Bartek svému soupeři několik tvrdých low-kicků, které Töröka znatelně bolely, a zdálo se jen otázkou času, než Bartek zápas ukončí.

To se stalo po přibližně 2 minutách prvního kola, kdy Bartek poslal Töröka do počítání, po kterém už nebyl schopen pokračovat. Prvním slovenským finalistou ve váze do 100 kilogramů se tak po skvělém výkonu stal Ivan Bartek.

Zpět
Sdílet
Diskuse