Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2020 16:33
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

Spousta lidí při rabování přišla o všechno. Český youtuber nám popsal situaci v USA, kde zuří protesty

REFRESHER
Uložit Uložené

Přinášíme ti rozhovor s Michalem Šoporem, který žije v Los Angeles.

Spojené státy americké jsou v posledních týdnech dějištěm masivních protestů, při nichž lidé bojují proti policejní brutalitě a rasismu. Občané do ulic vyšli po smrti Afroameričana George Floyda, který zemřel po nepřiměřeně násilném policejním zásahu. O tom, jak to aktuálně v Americe vypadá, jsme si popovídali s českým youtuberem Michalem Šoporem, který už 7 let žije v Los Angeles.

Doporučeno
Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby Zbili ho, svlékli a vláčeli za autem, dokud nebyl mrtvý a bez hlavy. 5 nejhorších útoků vůči černochům v USA z poslední doby 5. června 2020 7:56

Ve více než půlhodinovém rozhovoru nám Michal řekl, jaká je skutečná situace na místě a jestli se nějak liší od toho, jak ji popisují média, jak se chovají místní policisté, ale řeč přišla i na Michalovu práci youtubera a fitness trenéra. Dozvěděli jsme se i to, zda má strach o svůj život, když natáčení přímo v ulicích.

Rozhovor plný zajímavých informací vyšel i v psané formě, a tak pokud chceš tvorbu podobného obsahu podpořit, celý článek si můžeš přečíst zde

Domů
Sdílet
Diskuse