Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2020 19:57
Čas čtení 1:20
Ondřej Jarůšek

UFC bojovnice zmlátila soupeřku do krve, dala jí 76 úderů do hlavy. Po zápase jí dala přes rameno šampionský pás

SPORT UFC
Uložit Uložené

V noci se fanoušci stali svědky krásného zápasu.

Tento víkend byl pro fanoušky smíšených bojových umění pořádně nabitý. Na domácí scéně jsme se dočkali už 4. turnaje v rámci projektu Oktagon Underground a za oceánem proběhl turnaj UFC 250. Zde se stal zlatým hřebem večera duel mezi šampionkou Amandou Nunes a Felicií Spencer o titul v pérové váze a dle očekávání se jednalo o velkolepou show.

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42

Lvice z Brazílie předvedla další fenomenální výkon a během 5kolové bitvy zasypala Felicii Spencer celkem 76 údery do hlavy. Kanaďanka tvrdé rány ustála a zápas dobojovala až do konce, avšak s krvavým a nateklým obličejem. U všech bodových rozhodčí se Nunes stala jednoznačnou vítězkou a mohla se tak radovat z již 11. výhry v řadě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ❤Amanda Nunes❤ (@__amanda_nunes__),

Kromě toho, že jí patří titul v pérové váze, je nezastavitelná bojovnice Amanda Nunes také šampionkou bantamové divize a oloupit ji o některý z opasků bude pro budoucí vyzyvatelky nesmírně náročné. Navíc jako jediná dokázala obhájit oba tituly, které aktuálně drží.

Nehledě na agresi v kleci však Nunes po zápase prokázala i pokoru a velký respekt vůči své soupeřce, které svůj obhájený opasek přehodila přes rameno. Následně se obě bojovnice objaly. Po krásném boji tak přišlo ještě krásnější gesto.

Domů
Sdílet
Diskuse