Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2020 14:37
Čas čtení 1:38
Viktor Kniš

Roberta Fica bude prešetrovať výbor pre nezlučiteľnosť funkcií. Pobyt v luxusnom kaštieli mohol byť neoprávneným darom

NEWS
Uložit Uložené

Šéf Smeru tvrdí, že luxusný kaštieľ vo Vinosadoch využil len ako rehabilitačné zariadenie a v skutočnosti býva v prenajatom byte v Ružinove. Aj napriek tomu môže mať problém.

Keď portál Plus 7 dní informoval o možnom novom bývaní Roberta Fica, šéf Smeru túto informáciu vyvrátil s tým, že luxusný kaštieľ vo Vinosadoch využíva len na rehabilitáciu, aj keď v ňom prespal.

„Mám známych, ktorí mi ponúkli v čase, kedy potrebujem intenzívnejšiu rehabilitáciu a šport ako inokedy, dobre viete, že mám problém so zdravím. Keďže všetko je pozatvárané, dostal som ponuku využiť rehabilitačnú časť tohto zariadenia, ja som ju niekoľkokrát využil, aj ju využijem, pretože nevidím žiadny dôvod, prečo by som sa mal obmedzovať,“ povedal Robert Fico na tlačovej konferencii. 

Sťažoval sa, že ho novinári už dlhšie sledujú a dodal, že v skutočnosti býva v prenajatom byte v bratislavskom Ružinove. Predtým býval expremiér v prenajatom apartmáne v komplexe Bonaparte u odsúdeného daňového podvodníka Ladislava Bašternáka, kde platil podozrivo nízky nájom.

Domů
Sdílet
Diskuse