Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2020 19:24
Čas čtení 1:17
Tímea Krauszová

Barbora Piešová přiznala, že kdyby věděla, jaký hejt ji po SuperStar čeká, nepřihlásila by se

NEWS
Uložit Uložené

První dny po výhře byly pro ni prý nejtěžší a showbyznys ji vůbec neláká.

Rozhovory ji unavily natolik, až jí došla slova. Hned ráno poté, co Barbora Piešová vyhrála letošní SuperStar, se spustil mediální kolotoč, který zpěvačku donutil na několik dní zcela vypnout Facebook. V rozhovoru pro slovenský Denník SME také prozradila, kde se vidí v budoucnosti.

Doporučeno
Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Nevěřím na koronavirus. To je jako věřit na Ježíška, nikdy jsem to neviděla Vítězka SuperStar Barbora Piešová: Nevěřím na koronavirus. To je jako věřit na Ježíška, nikdy jsem to neviděla 8. června 2020 12:21

Nečekala, že spolu s výhrou se na ni sesypou hejterské komentáře

Barboře chybí její práce, během natáčení SuperStar podala výpověď ve firmě, kde pracovala jako svářečka oken. „Měla jsem své montérky, svůj pracovní klid a nejvíce se mi na tom líbilo, že jsem za osm hodin dopracovala a měla jsem klid,“ řekla v rozhovoru pro SME.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora (@barborapiesova_official) on

Přesto se jí život po SuperStar zatím líbí. Zpívala na koncertě Spolu pre Slovensko, postupně ji už oslovují lidé na spolupráci. Na co však rodačka z Poruby připravena nebyla, byl hejt.

„Pro mě je výhra v SuperStar v první řadě velká čest, ale s odstupem času zjišťuji, že je to i velké utrpení. Na sociálních sítích se na mě najednou spustila vlna hejtu. Lidé se do mě začali navážet a nechápu proč,“ přiznala mladá zpěvačka.

Na Instagramu je to s komentáři špatné, Facebook je však ještě horší. Několik dní se na něj ani nepřihlásila, prý by při čtení diskusí nakonec potřebovala psychologa. Naštěstí se najdou i lidé, kteří Barboru v komentářích brání, ti jí dodávají naději.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Barbora (@barborapiesova_official) on

Nicméně, kdyby o tomto hejtu věděla předem, do SuperStar by se podle svých slov nikdy nepřihlásila.

Zpěvačku vyčerpává i nečekaný mediální nápor, na který ji podle jejích slov nikdo nepřipravil. Přiznala, že mnohá média se jí ptají na stejné otázky, což ji vůbec nebaví. „Popravdě jsem totálně vyčerpala slovní zásobu. Podle mě jsem použila všechna slova, která jsem se za život naučila,“ okomentovala.

Nejvíce se těší na hudební kariéru. „Mým snem je zpívat na koncertech, být mezi lidmi, mluvit s nimi, hrát s kapelou. Ale showbyznys? To není to, čeho se chytám. Mně úplně stačí hrát a zpívat. Ale asi je to daň za to, abych mohla hrát.“

Domů
Sdílet
Diskuse