Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2020 15:37
Čas čtení 1:05
Tímea Krauszová

VIDEO: Takto vypadá jeden z policistů, kteří dnes zasahovali ve Vrútkách. Policejní prezident mu šel osobně poděkovat

NEWS
Uložit Uložené

Mladý policista má sice berli pod paží a ovázanou ruku, jinak je ale v pořádku.

Slovenský policejní prezident Milan Lučanský šel poděkovat policistům, kteří dnes zasahovali při krvavém útoku nožem na škole ve Vrútkách. Jeden z nich je aktuálně na operačním sále, druhý ho ale na berlích přivítal a potřásl si rukou se svým nadřízeným. Mladý policista se při honičce s útočníkem zranil, trefila ho odražená kulka po výstřelu.

Doporučeno
Slovenský policejní prezident zveřejnil podrobnosti o útoku na základní škole: Byl to bývalý žák, zraněné jsou i dvě děti Slovenský policejní prezident zveřejnil podrobnosti o útoku na základní škole: Byl to bývalý žák, zraněné jsou i dvě děti 11. června 2020 13:12

Jednoho z policistů právě operují, druhý je mimo ohrožení života

Útočník zemřel, zraněním podlehl i zástupce ředitelky. Do nemocnice ale převezli oba zasahující policisty a další zraněné, včetně dvou dětí. Všech pět zraněných je mimo ohrožení života, řekl TASR ministr vnitra Roman Mikulec.

Momentálně kromě policisty lékaři ošetřují zraněnou učitelku. Mikulec doplnil, že zatímco jednoho policistu, kterého při zákroku zranili, operují, tak s druhým se už bavil na nemocničním pokoji.

Domů
Sdílet
Diskuse