Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. června 2020 23:17
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Yzomandias: S Haha Crew dělat nebudu, protože podporují zk***ené krysy

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Členové Milion Plus dnes vysílali prostřednictvím platformy Twitch, kde odpověděli na otázky fanoušků. Yzomandias prozradil, co si myslí o aktuálním působení Haha Crew.

I když mají členové Haha Crew a Milion Plus hned několik spoluprací na různých tracích, zdá se, že se budou muset fanoušci v budoucnosti rozloučit s pokračováním tohoto trendu.

Členové M+ dnes vysílali prostřednictvím platformy Twitch, kde odpovídali na otázky fanoušků. Yzomandias během toho prozradil, co si myslí o aktuálním působení Haha Crew, přičemž mu podle všeho vadí to, že Zayo, Same a Dalyb se nevyhranili vůči Tekashimu. 

„Já s Haha Crew nic dělat nebudu, protože nebudu dělat nic s nikým, kdo supportuje zku*vené krysy, když se na to ptáte,“ řekl jeden z hlavních členů Milion+ v živém vysílání.

Doporučeno
Tohle je tracklist Ektorova nového alba Original. Jaké novinky odkrývá? Tohle je tracklist Ektorova nového alba Original. Jaké novinky odkrývá? 9. června 2020 18:34

Americký raper Tekashi, jehož na Slovensku propagovali v minulosti právě košičtí Haha Crew, se aktuálně skrývá poté, co ho soud propustil do domácího vězení, kde stráví s náramkem na noze ještě několik týdnů.

Původní maximálně 47letý trest si zkrátil díky spolupráci s FBI, když vyměnil svou svobodu za udání všech členů gangu Nine Trey. 

6ix9ine si už na oslovení potkan, resp. krysa zvykl, sám se v některých grafikách vyobrazuje jako myš a nesnaží se tvářit, že by nebyl udavač. Dá se říci, že si na tom staví novou identitu a už v pátek po půlnoci vydá i další skladbu s názvem Trollz s Nicki Minaj, kde se s velkou pravděpodobností bude věnovat i tomuto tématu.

Domů
Sdílet
Diskuse