Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2020 13:41
Čas čtení 0:40
Tina Hamarova

Útočník zastřelil mladou ženu poté, co přikázala svému psovi vykonat potřebu na trávníku

NEWS
Uložit Uložené

Isabella oslavila 21. narozeniny jen před pár dny. Její přítel leží v nemocnici se střelnými zraněními.

Isabella Thall šla se svým přítelem Darianem Simonem venčit psa v denverském čtvrti Ballpark. Když mu přikázali, aby vykonal potřebu, muž z nedaleké bytovky na ně začal křičet. Pár ho ignoroval, ale muž přinesl k oknu zbraň a začal střílet.

Doporučeno
Evakuace, odplavená auta a přes 100 technických pomocí. Hasiči a záchranáři bojují s následky bouře Evakuace, odplavená auta a přes 100 technických pomocí. Hasiči a záchranáři bojují s následky bouře 14. června 2020 15:45

21letá Isabella zemřela hned na místě. Daraina odvezla sanitka se střelnými poraněními. Střelec Michael Close se podle The Denver Post pokusil uprchnout. Policie ho chytila na útěku se zbraněmi v autě.

„Podezřelý se dostal do slovní potyčky s oběťmi poté, co přikázaly svému psovi vykonat potřebu,“ píše se v prohlášení policie. „Podezřelý následně začal střílet ze svého bytu.“

Domů
Sdílet
Diskuse