Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2020 19:55
Čas čtení 0:31
Antonín Havlík

Přiznat nevěru? A dá se odpustit? Zeptali jsme se v ulicích Prahy, co si o tom myslí (Anketa)

REFRESHER
Uložit Uložené

Jak nevěru řeší Pražané? Vyrazili jsme do ulic a zeptali se jich!

Podle průzkumu STEM/MARK bylo 37 procent zadaných Čechů a Češek v minulosti svým protějškům nevěrných. Polovina z toho přitom byl jednorázový úlet, ale čtyři procenta Čechů si kolem sebe vydržují milenců a milenek hned několik. Budiž to pikantní téma.

Co to ale vlastně nevěra je? Je to sex? Polibek? Dotek? Nebo vyzývavý pohled? Samé otázky a tak málo odpovědí. Vyslali jsme proto do ulic hlavního města našeho REFRESHER moderátora Matyho, aby pro veškeré detaily prověřil a přinesl jasné odpovědi. 

Některé odpovědi tě možná překvapí, v některých se třeba sám najdeš. Tématice nevěry jsme se v minulosti už věnovali v podcastu Love Is On The Air s Nikitou a Vítkem, takže jakmile se dokoukáš na tuto videoanketu, rovnou klikej i sem. A dobře se bav!

Doporučeno
„Koronavirus je výmysl!“ Co všechno nám řekli lidé v ulicích Prahy? (Anketa) „Koronavirus je výmysl!“ Co všechno nám řekli lidé v ulicích Prahy? (Anketa) 31. května 2020 16:14
Domů
Sdílet
Diskuse