Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2020 19:55
Čas čtení 0:52
Antonín Havlík

Ektor i Robin Zoot vydávají nová alba. Tomáš Klus se zavřel do klece

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další Freshnews jsou tady! Tak je sleduj, ať ti neuteče nic důležitého.

Stejně jako každou středu, i dnes tu pro tebe máme připravené, natočené, sestříhané a vydané Freshnews, kterými tě protentokrát provede naše moderátorka Kateř. Pojďme si v rychlosti shrnout, co se v nich dozvíš.

Doporučeno
Víme, jak to bude s hosty na nové Ektorově desce. Nové album chystá i Dorian Víme, jak to bude s hosty na nové Ektorově desce. Nové album chystá i Dorian 10. června 2020 18:38

Česká rapová scéna bude na konci tohoto týdne o dvě alba bohatší. Konkrétně v pátek vydává novinku Robin Zoot se svým albem Pouzar, na nějž už nalákal skladbou s Emmou Smetana nebo Yzomandiasem. Novou desku s názvem Original vydal také Ektor a stejně jako fanoušci, kteří ho ulovili v předprodeji, jsme i my měli šanci si ho poslechnout a naši recenzi najdeš zde.

Ve freshkách dále zjistíš, proč se zpěvák Tomáš Klus nechal zavřít do klece. Demonstroval tím totiž svou podporu zákazu klecových chovů slepic, které žijí ve velkofarmách v hrozivých nevyhovujících podmínkách, aby snášely vejce. „Slepice je v našem zákoníku brána jako věc a já osobně mám doma čtyři slepice a kohouta a nemám pocit, že by to byla věc,“ nechal se slyšet Klus. V rámci akce Měsíc v kleci se tu zavřela i herečka z filmu V síti Tereza Těžká

Také jsme testovali Cool drinky. Která z šesti příchutí nejlépe chutná a nejvíce osvěží? To se dozvíš v našem článku, kde také objevíš jejich srovnání. Dnešní Freshnews toho skrývají mnohem víc, tak se nenech rušit a dobře se bav.

Domů
Sdílet
Diskuse