Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2020 16:34
Čas čtení 1:24
Viktor Kniš

Rihanna na Instagramu ukazuje novou kolekci svého spodního prádla. V backstage videu ji střídají plus-size modelky

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Rihanna představuje první letní kolekci spodního prádla své značky Savage X Fenty a zároveň stále mlčí ohledně svého alba. Nic se nezměnilo.

Fotografie z nové letní kolekce Savage X Fenty sice spatřily světlo světa již před několika týdny, fanoušci se ale nyní dočkali i kampaňového videa, které vysvětluje, jakým způsobem kráska z Barbadosu a designér Adam Selman k novým kouskům spodního prádla přistupovali.

Rihanna už několik let buduje impérium ženské prádla, které boří zaběhlé stereotypy spojené s myšlenkou, že modelka musí mít ideální míry a že v opačném případě je pro značku neatraktivní.

Doporučeno
Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) Kalašnikov, kukla a medový hlas. Vycházející hvězda amerického rapu považuje dealování drog za umění (Recenze) 16. června 2020 16:03

Popová zpěvačka jde roky opačným směrem – chce, aby se ve spodním prádle Savage X Fenty cítily pohodlně a sebejistě všechny ženy bez rozdílu tvarů, barvy pokožky nebo velikostí.

Domů
Sdílet
Diskuse