Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
22. června 2020 14:38
Čas čtení 1:03
Sponzorovaný obsah

Toto léto zmrazíme celé Česko. Napiš nám, proč bychom měli přijet udělat obrovskou párty právě na tvou chatu nebo grilovačku

Toto léto zmrazíme celé Česko. Napiš nám, proč bychom měli přijet udělat obrovskou párty právě na tvou chatu nebo grilovačku
REFRESHER
Uložit Uložené

Během letošního Refresher Léta měníme koncept, namísto krás Česka budeme cestovat za čtenáři a diváky. Dej nám vědět, proč bychom měli navštívit právě tvůj kraj.

Refresher Léto je neodmyslitelnou součástí slunečných dnů v naší zemi a jinak tomu nebude ani během této sezóny. Konečně se ti teď opravdu hodí všechny naše tipy z předešlých let, protože jsme procestovali doslova celé Česko, díky našim vlogům tak můžeš nasbírat pořádnou dávku inspirace a zažít dovolenou bez cestování za hranice, na kterou budeš vzpomínat navždy. 

My jsme už své poslání ukázat čtenářům a divákům Česko skoro naplnili, a tak jsme se tentokrát rozhodli mnohem více zaměřit na lidi. Zároveň dáváme možnost hned několika partám Čechů a Češek zažít Refresher Léto na vlastní kůži.

Toto léto zmrazíme celé Česko. Napiš nám, proč bychom měli přijet udělat obrovskou párty právě na tvou chatu nebo grilovačku
Zdroj: Refresher
 

Ve spolupráci s Jägermeisterem a jejich novým, zamrzlým balením Jägermeister Coolpack (brrrrr) zmrazíme toto léto celé Česko a postaráme se ti o pořádnou párty. Tvým úkolem bude napsat nám, proč bychom měli během některého z červencových víkendů navštívit právě tvou chatu, oslavu narozenin nebo grilovačku.

Můžeš nám poslat i několik fotek a pak se už jen stačí připravit na to, že budeš mít doma několik refresheráků. Partu budou tvořit naši moderátoři Kateř, Krištof a Petra, Maty a Martin.

My se postaráme o pitný režim v podobě ledově namražené Jägermeister Coolpacku, ty připravíš program a spolu si uděláme Refresher Léto, jaké ještě YouTube neviděl. Tak co, jdete s kámošema do toho? 

Chceš, abychom přišli udělat nezapomenutelnou párty právě k tobě? Takto se můžeš přihlásit. Na e-mail [email protected] s předmětem REFRESHERLETO napiš:
  • Jak se jmenuješ, kolik ti je let a odkud pocházíš
  • Řekni nám něco o sobě a představ nám svou partu
  • Dej nám vědět, jaký event / opékačku / oslavu chystáš (ideálně i datum)
  • Pokud to jde, přidej i foto nebo Instagram
  • Vybraným zájemcům se ozveme

 

Toto leto zmrazíme celé Slovensko. Napíš nám, prečo by sme mali prísť spraviť obrovskú párty práve na tvoju chatu alebo grilovačku
Domů
Sdílet
Diskuse