Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2020 9:38
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Motorkářské bundy a kožené kalhoty, ale také elegantní kabáty. Nová kolekce od Off-White™ je souhrou ulice a smetánky

Motorkářské bundy a kožené kalhoty, ale také elegantní kabáty. Nová kolekce od Off-White™ je souhrou ulice a smetánky
Zdroj: Off-White™
MÓDA
Uložit Uložené

Kolekce s názvem „TORNADO WARNING“ odráží návrhářův pohled na současnou podobu módy.

Svět streetwearu a high-end módy se v průběhu posledních let celkem pravidelně prolínal, a to i díky Virgilu Ablohovi a jeho značce Off-White™. 39letý rodák ze státu Illinois patří mezi přední designéry 21. století, kteří do značné míry formují směrování oděvního průmyslu, s čímž nemají všichni pochopení.

V rámci svých děl či jednotlivých kolekcí totiž upouští od zažitých forem a návrhy připravuje výhradně na základě vlastní estetiky. Ta je do značné míry ovlivněna pouliční kulturou, basketbalem a hip-hopem, což můžeš vidět už přibližně 2 roky i v rámci modelů Louis Vuitton.

Doporučeno
Móda Refresher: Yzomandias ve stylu drogového dealera a Dalyb s taškou Louis Vuitton za desetitisíce korun Móda Refresher: Yzomandias ve stylu drogového dealera a Dalyb s taškou Louis Vuitton za desetitisíce korun 19. června 2020 15:35

Kromě prací pro francouzský módní dům však i nadále stíhá tvořit pod vlastním labelem, na jehož kolekci podzim/zima 2020 se podíváme trochu blíž. Dostala poměrně ofenzivní název TORNADO WARNING a odráží návrhářův pohled na současnou podobu celého odvětví. Podobně jako pod hlavičkou LV, i v případě novinek s logem Off-White™ můžeme vidět kousky kombinující tradiční krejčovství ve spojení s moderními střihy a materiály, které budou hrát prim v nejbližším období.

Zpět
Sdílet
Diskuse