Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2020 21:20
Čas čtení 5:24
Matej Krajčovič

Takto bude vypadat tvůj iPhone, pokud si nainstaluješ iOS 14. Apple okopíroval widgety i další funkce z Androidů

TECH
Uložit Uložené

iOS 14 přijde s novými iPhony v září. Změny ale čekají i iPady, hodinky Apple Watch a počítače Mac. c

Zatímco v září Apple již tradičně představuje nové iPhony, červen patří jeho vývojářské konferenci WWDC a softwarovým novinkám. Jinak řečeno – tomu, na čem jejich smartphony, počítače, hodinky a vše další běží.

Doporučeno
Nejlevnější Apple smartphone je v prodeji. Vyplatí se více nový iPhone SE (2020), nebo oblíbený XR? Nejlevnější Apple smartphone je v prodeji. Vyplatí se více nový iPhone SE (2020), nebo oblíbený XR? 25. dubna 2020 10:10

WWDC 2020 se tentokrát konalo výhradně online. Apple ji musel kvůli pandemii o pár týdnů odložit a nakonec vysílat pouze živě přes internet i úvodní keynote, který setkání šikovných IT pracovníků vždy předchází.

iOS 14

Díky němu už víme, že se výrazně změní například operační systém iOS v iPhonech, zejména po stránce grafiky. Mezi ikony na základní obrazovce však přibudou i Widgety, které majitelé Androidů používají od nepaměti. 

Apple je dosud nabízel pouze na jedné obrazovce zcela vlevo na tvém iPhonu, ale nyní je budeš moci umístit prakticky kamkoli.

Apple ukázal, ako bude vyzerať tvoj iPhone, keď naň nainštaluješ nový iOS 14. Z Androidu okopíroval widgety aj ďalšie funkcie
Zdroj: Apple.com

Systém také bude automaticky seskupovat ikony aplikací podle jejich kategorie, což má nahradit nekonečné skrolování po několika plochách.

Domů
Sdílet
Diskuse