Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Booyang.
24. června 2020 12:36
Čas čtení 1:13
Sponzorovaný obsah

Děláš hudbu? Staň se slavným a vyhraj 100 tisíc korun, máš šanci do konce června

HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Projev svůj talent a vyhraj s aplikací Booyang.

Máš poslední šanci zapojit se a vyhrát. Soutěž pro talentované hudebníky, producenty, režiséry, zpěváky, rapery nebo kapely o 100 000 korun trvá jen do konce června. Pokud jsi umělec, hudba je tvůj život a věnuješ se jí každý den, neváhej a zapoj se. Nyní se můžeš díky svému hobby stát slavným a navíc vyhrát nemalou sumu peněz. Co musíš udělat pro to, abys vyhrál? Vše, co potřebuješ vědět, najdeš v tomto článku. 

Staň sa slávnym hudobníkom a zarob si na luxusné leto 4-tisíc eur s aplikáciou Jara Slávika. Máš šancu len do konca júna
Zdroj: www.booyang.com

Zapoj se a vyhraj

Princip soutěže je jednoduchý. Na to, abys vyhrál, musíš ukázat svůj talent. Stačí, když si stáhneš aplikaci Booyang do svého smartphonu, zaregistruješ se a přidáš do aplikace video. Video s tvým talentem budou hodnotit ostatní uživatelé a na základě jejich hlasů se rozhodne o tvém úspěchu a výhře. Vítězem se stane ten, kdo bude mít na konci června nejvíce hlasů. Uživatelé mohou hlasovat každých 10 minut, takže neváhej a stahuj aplikaci hned teď, protože každý hlas se počítá.

Doporučeno
Ukaž svůj hudební talent a vyhraj 100 tisíc korun. Aplikace Jaro Slávika hledá nadějné hudebníky, producenty, zpěváky a rapery Ukaž svůj hudební talent a vyhraj 100 tisíc korun. Aplikace Jaro Slávika hledá nadějné hudebníky, producenty, zpěváky a rapery 30. května 2020 8:45

Proč bys to měl zkusit i ty?

V dnešní době není jednoduché prosadit se v hudebním byznysu. Aplikace Booyang a Jaro Slávik ti nyní přinášejí unikátní příležitost, jak se zviditelnit a pomoci si v cestě za vysněnou kariérou. A samozřejmě nesmíme zapomenout ani na finanční odměnu 100 000 korun, která se ti postará o super léto.

Pokud nepatříš k hudebníkům, nevadí. Pro fanoušky dobré hudby Booyang nabízí šanci poznat mladé talenty a rozhodnout o tom, kdo vyhraje. Zapoj se a hlasuj pro největší talent.

Staň sa slávnym hudobníkom a zarob si na luxusné leto 4-tisíc eur s aplikáciou Jara Slávika. Máš šancu len do konca júna
Zdroj: www.facebook.com

 Aplikace Booyang

Booyang je aplikace, se kterou přišel známý slovenský hudební producent, scenárista a porotce v pořadu Česko Slovensko má talent Jaro Slávik. Cílem aplikace je dávat prostor mladým talentovaným lidem – hudebníkům, zpěvákům, producentům, či raperům. Aplikace je dostupná pro operační systémy iOS a Android.

Aplikace obsahuje všechny funkce sociální sítě. Můžeš jejím prostřednictvím chatovat, poznávat nové lidi, sharovat zajímavé věci či najít nové kámoše. Na Booyang najdeš globální komunitu lidí, zatím ale především Čechů a Slováků.

Staň sa slávnym hudobníkom a zarob si na luxusné leto 4-tisíc eur s aplikáciou Jara Slávika. Máš šancu len do konca júna
Zdroj: www.play.google.com
Domů
Sdílet
Diskuse