Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2020 22:25
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Hugh Jackman si zahraje Enza Ferrariho v závodní biografii od režiséra Heat či Miami Vice

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Michael Mann režíruje dlouho připravované biografické drama o Ferrarim.

Deadline informuje, že režisér a producent Michael Mann (Heat, Miami Vice, Ali) spojil síly s Hughem Jackmanem, aby spolu natočili biografii o Enzu Ferrarim. Toho naposledy ztvárnil Remo Girone ve filmu Ford v Ferrari, který Mann i produkoval. Biografie se zaměří na jeho mladší verzi, když ještě závodil.

Doporučeno
Supersedan od BMW o 625 koních nově vypadá ještě brutálněji Supersedan od BMW o 625 koních nově vypadá ještě brutálněji 18. června 2020 8:29

Konkrétně se podíváme do roku 1957, kdy byla Enzova společnost na pokraji krachu, společně s manželkou se vyrovnávali se smrtí jejich syna Dina, přičemž jejich druhý syn si nemohl najít místo ve světě.

Enzův život se tehdy řítil strmě z kopce, ale on se nevzdal a rozhodl se zúčastnit závodů 1957 Mille Miglia, které znamenaly více než 1 600 kilometrů napříč celou Itálií.

Domů
Sdílet
Diskuse