Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2020 14:22
Čas čtení 2:12
Martin Mičuda

Nádherný Arteon prošel velkými změnami. Má nový kokpit, hybrid, kombi i 320koňové R

Nádherný Arteon prošel velkými změnami. Má nový kokpit, hybrid, kombi i 320koňové R
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/images/albums/the-new-arteon-2875" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH
Uložit Uložené

S příchodem zmodernizované podoby Aertonu poznáváme i množství jeho nových verzí.

Volkswagen Arteon díky atraktivnímu zevnějšku veřejnost zaujal, samotná prodejní čísla jsou však horší. Po necelých třech letech na trhu tak německý výrobce přichází s modernizovanou podobou, která toho poměrně hodně změnila – oprášila exteriér, radikálně změnila interiér, přinesla stylové kombi, hybrid i nový Arteon R.

Exteriér je modernější a vyzývavější. Změnami prošlo jak klasické provedení Elegance, tak i sportovní R-Line. V obou případech změnili přední nárazník, designy kol (17 - 20"), odstíny laku karoserie či zadní difuzor. Přední full-LED světelná technika se nezměnila, novinkou však je pás denních ledek, který přímo navazuje až na nové logo.

Zpět
Sdílet
Diskuse