Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 7:14
Čas čtení 1:35
Martin Mičuda

Opel nabírá nový dech. Jeho Mokka ukazuje budoucí designové směřování značky

Opel nabírá nový dech. Jeho Mokka ukazuje budoucí designové směřování značky
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://int-media.opel.com/en/06-24-new-opel-mokka" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">opel.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Malé SUV německé značky se mění od základů.

Opel už pár měsíců naznačoval, že pilně pracuje na nové generaci městského SUV. Na nový model se zároveň obrací velká pozornost, protože je to právě Mokka, která má nastolit nové designové směřování značky a navrátit ji opět k někdejší slávě. 

Německá automobilka totiž v posledních letech nezažívá zrovna nejlepší časy. To, že značka spadla pod křídla koncernu PSA, řada jejích dlouholetých fanoušků vnímala negativně. V uplynulých hodinách nám ale Opel servíruje novou Mokku a už na první pohled je zřejmé, že německá automobilka nabrala nový dech

Opel hlási veľký návrat
Zdroj: int-media.opel.com

Stylový městský crossover dostal estetické ztvárnění, které vychází z konceptů představených v minulosti. Přední část se tak pyšní zcela novou maskou (tzv. Opel Vizor), ostře tvarovanými matrix-LED světlomety IntelliLux se specifickou grafikou. Takové optické řešení dostanou všechny nové modely značky v následujících letech. Horizontální orientovaný přední nárazník počítá s po stranách umístěnými dodatečnými LED světly.

Zpět
Sdílet
Diskuse