Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2020 21:08
Čas čtení 1:32
Dominik Vetrák

Remake Mafie bude obohacen o nové příběhové mise. V čem se hra bude podobat Mafii 3?

TECH
Uložit Uložené

Tvůrci hry se rozpovídali o změnách oproti originálu.

Remake Mafie vychází už za dva měsíce, ale její tvůrci nám stále neukázali žádné záběry z hraní. Nebudeme spekulovat, proč tomu tak je, ale určitě to o hře nevypovídá nic dobrého. I nadále však budeme věřit, že nás ve finále nezklamou.

Už dlouho víme, že půjde o remake věrný původní hře. Příběh se příliš nezmění a jeho klíčové události a body zůstanou stejné. Tvůrci z Hangar 13 (Mafia 3) si však jsou vědomi toho, že je třeba ho z hlediska moderní struktury vyprávění příběhů rozšířit, což vůbec není špatně. Dočkáme se tedy bonusových misí a i ty původní budou o něco bohatší.

Doporučeno
Čeští vývojáři chystají sedmý díl Poldy. Na návrat legendární adventury shánějí 400 tisíc od fanoušků Čeští vývojáři chystají sedmý díl Poldy. Na návrat legendární adventury shánějí 400 tisíc od fanoušků 25. června 2020 11:48

Podobně na tom budou postavy. Dozvíme se více o sporu Morella se Salierim a Paulie se Samem budou mít důležitější role. Více prostoru dostane i Sára, Tommyho láska.

Domů
Sdílet
Diskuse