Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2020 14:47
Čas čtení 1:22
Dominik Vetrák

Hra Avengers ti dovolí bojovat za každého hrdinu, dorazí už v září

TECH
Uložit Uložené

Square Enix naplno představilo svou hru s Avengers.

Square Enix a Crystal Dynamics (série Tomb Raider) představili připravovanou hru s Avengers hned v několika videích.

Máme zde příběhový trailer, který se zaměřuje na Kamal Khan aka Ms. Marvel a také ukazuje důsledky A-Day. V tento den zemřel Captain America poté, co Avengers někdo zradil a nastražil na ně velkou katastrofu. Ti se mezi sebou začali obviňovat, zády se jim otočila i vláda a ochránce Země nahradila společnost AIM.

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23

Ta vyvíjí speciální roboty s různými schopnostmi. Avengers nadále nejsou potřební, ale mladá Kamala Khan je vyvede z omylu, když jim ukáže, že AIM vůbec není společnost snažící se o dobro. Hlavním záporákem by měl být MODOK.

Mnohé tento výběr sice zklame, ale MODOK neměl mnoho příležitostí zazářit v jakémkoliv médiu. Budeme doufat, že tvůrci jeho potenciál využili a pořádně si s ním vyhráli. Zklamáním jsou však nepřátelé. Není snad nic horšího, než bojovat proti bezejmenným nežijící strojům.

Domů
Sdílet
Diskuse